De behandelingen

Een schoonheidsbehandeling voor ieder huidtype
en iedere huidconditie.

Schoonheidssalon Leonie is gespecialiseerd in verschillende gezichtsbehandelingen. Voor ieder huidtype en iedere huidconditie kan daardoor een passende behandeling aangeboden worden, mede afhankelijk van uw leeftijd, uw lifestyle, maar ook het seizoen. Iedere gezichtsbehandeling bevat een hoge concentratie werkstoffen en bestaat uit een eigen concentraat en een eigen specifiek masker. Alle gezichtsbehandelingen hebben als doel de huid te verbeteren. Vandaar dat er wordt gewerkt met producten van Gatineau en Juvena.

Gatineau

Gatineau biedt een verzorgingslijn en salonbehandeling voor alle huidtypen en huidcondities. Iedere salonbehandeling bevat een specifiek concentraat en masker. Vanzelfsprekend is ook well-being een belangrijk onderdeel van de salonbehandeling; een combinatie van stimulerende en ontspannende massagetechnieken, mede geïnspireerd op Reiki en shiatsu, dragen bij aan een gevoel van ultieme ontspanning.

Het resultaat van de salonbehandelingen wordt verlengd door ook thuis de producten van Gatineau te gebruiken. Schoonheidssalon Leonie stelt samen met u een verzorgingsprogramma samen om het beste uit uw huid te halen!

Juvena

Alle gezicht verzorgingsproducten van Juvena zijn gebaseerd op de revolutionaire SkinNova SC Technologie. Deze technologie voorziet alle huidcellen van een ideale micro-omgeving zodat de huidcellen zich beter kunnen ontwikkelen.

Tegelijkertijd helpt het de vernieuwing van de stamcellen te beschermen. Dit dubbele proces is effectief en huidvriendelijk en zorgt ervoor dat de huid zichtbaar verbetert, van binnenuit.

Dermaroller

Het resultaat na een Dermaroller behandeling

De Dermaroller behandeling resulteert binnen 6 weken in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij acne en atrofische littekens, grove poriën, brandwonden, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté, striae en littekens.

Huidverbetering en huidverjonging met de Dermaroller, hoe werkt dat?

Dermaroller®Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies, en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal. De Medisch Dermaroller® bevat 192 microscopische kleine naaldjes.
Let op:  wij werken uitsluitend met de originele DermaRoller behandelingen welke uitgevoerd worden met een microneedling instrument welke een ISO 13485 certificaat voor medische doeleinden heeft.  Dermaroller garandeert hiermee de kwaliteit van de behandeling met spectaculaire resultaten.

De werking van de Dermaroller

De Dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.
Voor de huid welke na acne litteken(tje)s vertoont, is de Dermaroller dé methode om deze te behandelen.

Voor wie is de Dermaroller behandeling geschikt?

De dermaroller behandeling is geschikt als een natuurlijk alternatief voor botox en injectables of een operatieve facelift of als aanvulling op deze cosmetische ingrepen.
Cosmetische ingrepen verbeteren de huidtextuur zelf niet. Een dermaroller behandeling maakt het dan ook mogelijk om cosmetische ingrepen uit te stellen of de frequentie van cosmetische ingrepen te laten afnemen. Daarbij kan men met de Home Care Dermaroller behaalde resultaten na een Dermaroller behandeling thuis verder optimaliseren. Klik hier voor Dermaroller behandelingen en de prijzen.

Green Peel

De Green Peel kruidenbehandeling van Dr Christine Schrammek.

De Green Peel behandeling is een 100% natuurlijke peeling, samengesteld uit planten, mineralen, enzymen en vitamines.
Deze worden door middel van een aangepaste massage in de huid opgenomen.
De behandeling is geschikt voor diverse huidproblemen, maar ook voor de huid zonder problemen geeft deze behandeling een enorme oppepper.

Wat is de werking van de Green Peel behandeling?

– Verhoogt de bloedcirculatie
– Verbetert de microcirculatie
– Stimuleert de celvernieuwing
– Ondersteunt de regeneratie van het bindweefsel
– Remt de vorming van comedonen (mee-eters), normaliseert de talgproductie
– Verhoogt de absorptie door de huid heen, dus een betere opname van werkstoffen
– Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

Voor wie is deze behandeling geschikt?

– De vermoeide huid, vale teint, slechte doorbloeding
– Huidverslapping
– Gevoelige huid
– Onzuivere huid
– Huidbeschadiging door zon
– Verouderde huid, rimpels
– Grove poriën
– Littekens

Er zijn 3 behandelingsmethoden van Green Peel

– Green Peel Fresh-up (zonder vervelling)
Een zachte methode voor een frisse uitstraling en een pre-aging effect.
De huid vernieuwt zich binnen 20 dagen ipv 28 dagen.

– Green Peel Energy (zonder vervelling)
De vitaliteits- en regeneratie- boost voor de huid, tevens probleemoplossend. Is incl ampullenkuur.
De huid vernieuwt zich binnen 15 dagen.

– Green Peel Classic (met vervelling)
Nieuwe huid in 5 dagen! Voor ouder wordende huidtypes, huidbeschadiging door de zon, acne en andere huidproblemen.
Na 5 dagen een verplichte nabehandeling en is inclusief een ampullenkuur.