Over Salon Leonie Eindhoven

Geluk is houden van
wat je doet en doen waar je van houdt

Met 25 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste heb ik het geluk in februari 2014 een geheel nieuwe salon te kunnen starten SCHOONHEIDSSALON LEONIE SMITS

Ruim 10 jaar runde ik de salon in het centrum van Eindhoven en durf nu een nieuwe uitdaging aan te gaan in het nieuwe onderkomen op het uitdagende Strijp S in Eindhoven. Nieuw, fris en modern. Gesterkt door het vertrouwen wat ik kreeg de afgelopen jaren volg ik nu weer mijn hart en mijn passie.

Dit vertrouwen van klanten maakt mijn geluk. Meer dan de helft mag ik al vanaf de start in 2002 verzorgen en 85% van hen al meer dan 5 jaar. Hiermee houd ik van mijn vak, van de aandacht voor mijn klant, van het gesprek, van het luisteren, van het goede gevoel dat ik kan meegeven, van de zorg die ik kan bieden.

De huid is blij met elke zorg die daaraan kan worden besteed. Zij weerspiegelt invloeden van buitenaf – zoals zon, kou en anderen – maar ook de gesteldheid van de mens zelf. Dat maakt dat deze huid optimale aandacht en kwaliteit verdient.
Ook deze uitdaging ga ik elke keer opnieuw weer aan.

Elke behandeling, elke keer opnieuw en de liefde voor de mens en voor het vak van schoonheidsspecialiste maken mij onderscheidend, krachtig en gelukkig.

Impressie