Huidverzorging

Diverse soorten verzorgingsproducten voor u uiteengezet

Voor dat je het weet heb je verschillende verzorgingsproducten in je kast staan die je niet weet hoe te gebruiken. Om je huid stralend en gezond te houden is een regelmatig bezoek aan mijn schoonheidssalon een must. Maar wat kan je thuis doen om je huid gezond te houden? Schoonheidssalon Leonie stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar huidverzorgingsproducten, welke geen huidirritaties mogen veroorzaken. Daarom worden al onze huidverzorgingsproducten dermatologisch getest door een onafhankelijk instituut.

Maar we kennen allemaal die mooie beloften, je ziet er jonger uit, rimpels verdwijnen en je ziet niet meer hoe oud je bent. Door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste en eigen onderzoek en gebruik, beveel ik enkel de juiste producten aan.

Er zijn twee merken die ik van harte aanbeveel, Gatineau en Juvena. Incidenteel beveel ik ook producten van andere merken aan zoals o.a. Elizabeth Arden.

Gatineau

Gatineau biedt een verzorgingslijn en salonbehandeling voor alle huidtypen en huidcondities. Iedere salonbehandeling bevat een specifiek concentraat en masker. Vanzelfsprekend is ook well-being een belangrijk onderdeel van de salonbehandeling; een combinatie van stimulerende en ontspannende massagetechnieken, mede geïnspireerd op Reiki en shiatsu, dragen bij aan een gevoel van ultieme ontspanning.

Het resultaat van de salonbehandelingen wordt verlengd door ook thuis de producten van Gatineau te gebruiken. Schoonheidssalon Leonie stelt samen met u een verzorgingsprogramma samen om het beste uit uw huid te halen!

Juvena

Alle gezicht verzorgingsproducten van Juvena zijn gebaseerd op de revolutionaire SkinNova SC Technologie. Deze technologie voorziet alle huidcellen van een ideale micro-omgeving zodat de huidcellen zich beter kunnen ontwikkelen.

Tegelijkertijd helpt het de vernieuwing van de stamcellen te beschermen. Dit dubbele proces is effectief en huidvriendelijk en zorgt ervoor dat de huid zichtbaar verbetert, van binnenuit.