Make-up informatie

beMineral is een 100% zuivere minerale make-up lijn

Niet alleen de gebruiker is in de loop der jaren steeds kritischer geworden ten opzicht van de samenstelling van de diverse make-up producten, maar ook de professional. Er worden terecht maatschappelijke vraagtekens gezet bij bijvoorbeeld de proefdieren die werden gebruikt voor dermatologische reacties en de synthetische conserveringsmiddelen en synthetische kleurstoffen die de ‘gewone’ make-up bevatten.

Greet Hoedeman, eigenaar van beMineral en pionier op het gebied van het succesvol positioneren van minerale make-up producten, introduceerde in 2012 de eerste 100% minerale make-up lijn.

‘To me, beauty, make-up and color is like the finishing touch on everything’

-Marc Jacobs-

Bij het ontwikkelen van de collectie van beMineral lag de lat hoog. De nieuwe lijn met minerale make-up moest qua kwaliteit alle eerder uitgebrachte producten overtreffen.

Het eindresultaat is een ongekend zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn, zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie zou kunnen ontstaan qua veiligheid of het risico van irritaties voor de huid.

Minder kans op allergieën

Vooral mensen met een gevoelige huid of mensen die last hebben van allergieën kunnen hun voordeel doen met minerale make-up. Het zijn namelijk vooral de synthetische conserveringsmiddelen en synthetische kleurstoffen in de gewone make-up die irritaties en allergische reacties veroorzaken.

Minder last van puistjes of acne

Ook kan gewone make-up de huid afsluiten en de poriën verstoppen, waardoor er sneller puistjes ontstaan. Vooral voor mensen die gevoelig zijn voor acne of die een onzuivere huid hebben kan minerale make-up een uitkomst zijn.

Milieu- en diervriendelijk

Een ander belangrijk punt dat vóór het gebruik van minerale make-up spreekt, is het feit dat minerale make-up milieu- en diervriendelijk is.

De poeders van beMineral producten bevatten slechts drie hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten:

  • Mica
  • IJzeroxide
  • Titaniumdioxide (resulteert in een SPF 15 bescherming)

Deze ingrediënten komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden deze bewerkt middels ene proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere chemische of synthetische stoffen die de poriën verstoppen of de huid kunnen irriteren.

Hierdoor uitermate geschikt voor gevoelige en/of naar een probleem neigende huid.

Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral make-up niet alleen zeer prettig voelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. Met slechts een kleine hoeveelheid make-up bereikt u een groots resultaat. beMineral is de overtreffende trap van schoonheid en nu binnen ieders handbereik.

Het beMineral assortiment omvat een breed scala aan zuiver minerale producten, waaronder foundations, concealers, highlighters, eyeliners, oogschaduw in de meest uiteenlopende kleuren in glanzende en matte uitvoering, lipgloss en lipstick pencils, mascara en blushers. Stuk voor stuk schitterende, intense kleuren met oneindig veel combinatie mogelijkheden voor jouw eigen unieke look.

Make-up voor een speciale gelegenheid

Heb jij binnenkort een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, gala, (thema-)feest, jubileum of presentatie, waarbij je een schitterende en passende make-up wilt?

Bruidsmake-up

Bruidsmake-up is de belangrijkste start voor de mooiste dag van je leven. Het is een make-up voor overdag en voor ’s avonds. De keuze is ook belangrijk voor de foto’s en eventueel een video. Voor overdag geldt dat het niet te zwaar moet zijn, maar tegelijkertijd mag het best wel opvallen, omdat de make-up in het avond(kunst)licht en make-up op foto’s minder opvalt.

De minerale make-up van beMineral is daarvoor zeer geschikt. De minerale foundation dekt oneffenheden perfect en geeft een natuurlijke uitstraling.

Wil je zeker zijn van een mooi en langdurig resultaat, laat je dan nog voor je trouwdag opmaken, als ‘proefmake-up’. Zo kun je van te voren nog zeggen wat je ervan vindt en kunnen wij nog eventueel wat aanpassen. Neem ook een stukje stof of foto mee van je jurk en je bruidsboeket, zodat we rekening kunnen houden met de kleuren

Bruidsmeisjes en moeders

Uiteraard kan ik ook de moeder van de bruid, bruidsmeisjes en andere bruidsgasten voorzien van make-up.

Aan huis of op locatie

Ik verzorg jouw bruidsmake-up op iedere gewenste locatie, dit kan bij jou thuis zijn of op de trouwlocatie. De proefmake-up zal plaatsvinden bij mij in de salon. Ik werk voornamelijk in de regio Eindhoven.

De arrangementen kunnen het beste 6 weken voor de trouwdatum worden gepland. Dit in verband met de proef make-up. Daarnaast adviseer ik om ongeveer een week voor de trouwdag de overige (schoonheids)behandelingen te ondergaan. Je kunt dan nog even rustig genieten en je gedachten laten bezinken.

Heb je na het lezen hiervan nog vragen dan mag je altijd contact met mij opnemen.