,

Nieuwe website

 

 

Nog niet zo heel lang geleden was ik ‘gewoon’ full time schoonheidsspecialiste. Mijn salon zat inpandig bij Douglas op de Demer, ik zorgde dat mijn voorraad op peil bleef en liet mezelf regelmatig bijscholen. Ik was gericht op de dagelijkse praktijk en liet het online verhaal een beetje links liggen, het was niet mijn ding, zeg maar. Mijn enige online wapenfeit was een Gmail account.

Maar de voortdurende druk van goedbedoelde adviseurs zorgden ervoor dat ik overstag ging, er kwam een website. Ik was op dat moment zelf niet helemaal overtuigd van het nut maar wilde graag met de tijd meegaan. Zodoende liet ik een eenvoudige website bouwen welke voldeed aan de op dat moment geldende standaard. Als er iets aan de website veranderd moest worden, seinde ik de websitebouwer in, die op zijn beurt de website aanpaste. Tot aan dat moment was dat mijn ‘online leven’.

Maar hoe anders kan het leven lopen.

Een paar jaar geleden verhuisde ik met mijn salon naar StrijpS, het creatieve hart van Eindhoven. Ik werd, met name door mede-ondernemers, beetje bij beetje enthousiast gemaakt over de online mogelijkheden voor mijn salon. Vanaf dat moment ging het snel, ik ging Facebook intensiever gebruiken er werden professionele foto’s en filmpjes gemaakt, er kwam zelfs een eigen Youtube kanaal! Sinds vorig jaar verschijnt er eens per 2 maanden een blog en ik verstuur een nieuwsbrief, wie had dat een paar jaar geleden gedacht? Ik niet in ieder geval!

Ik realiseerde me dat mijn website ook niet meer van deze tijd was en besloot een nieuwe te laten bouwen. Na maanden van overleg en hard werken is mijn nieuwe website deze week live gegaan. De spreekwoordelijke puntjes moeten links en rechts nog op de I gezet worden, maar ik ben bijzonder content met het voorlopige eindresultaat.

Van een passieve online scepticus naar een actieve online participant en dat in een paar jaar tijd.

PUNT COM

P.s. Wat ik ook heel spannend vind: Ik ben weer een opleiding gaan volgen! Afgelopen maand heb ik de opleiding MPM (manuele permanente make-up) voor de wenkbrauwen gedaan. Met de behandelingen beoefen ik de allernieuwste techniek zoals hairstrokes en schaduwtechnieken. Deze maand oefen ik nog heel veel en volgende maand mag ik dan examen doen. Als alles goed gaat (ga ik toch vanuit) bied ik deze behandelingen vanaf medio juni aan! Als je nu al geïnteresseerd bent, doe ik de behandeling voor een zeer gereduceerd tarief. In de maand mei t/m 10 juni bied ik een MPM behandeling voor de wenkbrauwen voor € 175,= aan, dit is incl. de nabehandeling, normaal kost deze behandeling € 295,=

Neem snel contact op om een afspraak te maken!

Groetjes Leonie