Holiday

 

 

Mallorca, huidverzorging voor heren en Michael Douglas.

Mijn gedachten gaan terug naar de fantastische vakantie, een paar weken terug, op Mallorca. Samen met manlief, mijn broer en zijn vrouw hebben we genoten van een prachtige natuur met idyllische landschappen, een rijke cultuur, zonnige stranden en heerlijk eten.

Natuurlijk kan je voor een aangename prijs buiten de deur eten maar het zelf klaarmaken in de tropische tuin, met zwembad, een jacuzzi en een grote stenen BBQ heeft ook wel wat. En het zelf klaarmaken heeft een bijkomend voordeel dat je het gezonder weet te houden. Overdag bezochten we daarom de weekmarkt om met de heerlijkste verse groenten en diezelfde dag gevangen vis thuis te komen. De gegrilde groenten klinkt gezond en dat is het ook en het is ook nog eens heel smakelijk. Om het ultieme vakantiegevoel compleet te maken dronken we er een heerlijk wit wijntje bij en af en toe twee.

Natuurlijk hebben we ook het eiland en de hoofdstad Palma de Mallorca verkend. Palma de Mallorca is prachtig met zijn kathedraal en paleis en om te winkelen is Plaça Major een aanrader. Onwillekeurig fantaseer je ook dat een huisje op dat prachtige eiland best wel leuk zou zijn. Ik begreep dat het huis(je) van Michael Douglas sinds kort in de verkoop stond, bij het horen van de prijs van 35 miljoen Euro, ontwaakte ik al snel uit mijn fantasie.

Wellicht ook een tip voor de dames, tijdens de vakantie kan je de mannen wat makkelijker bewegen om een verzorgingslijn uit te laten proberen. ’s Ochtend en ’s avonds een gezichtscrème van Juvena Men Rejuven Huidverzorging en voor het aanbrengen De Cleansing Mousse om de huid te reinigen. Na het 2 weken op de vakantie te hebben gebruikt, is het nu een vast ritueel geworden!!

Lieve lezers, ik wens iedereen die al op vakantie is of nog moet gaan, een hele fijne en relaxte vakantie toe en de thuisblijvers een zonnige zomer!

Liefs Leonie.