,

MANUELE PERMANENTE MAKE-UP (MPM)

 

 

Nog een paar dagen en het is officieel herfst. Als de herfst begint sluit ik voor mijn gevoel echt de zomer af. Op het moment van dit schrijven is dat helemaal niet moeilijk, het weer de afgelopen weken spreekt voor zich, regen, wind en al best koude temperaturen. Ik heb me al een aantal keer moeten inhouden om de verwarming niet alvast aan te zetten. De zomer is definitief ten einde!

Toch kijk ik nog even terug op de afgelopen zomer. Onder het motto blijf jezelf als schoonheidsspecialiste ontwikkelen, ben ik net voor de zomer met een nieuwe opleiding begonnen. Ik bezoek natuurlijk regelmatig vakbeurzen, volg cursussen en houd mijn productkennis van Gatineau, Juvena en BeMineral door middel van verplichte trainingen bij. Maar als schoonheidsspecialiste moet je ook de laatste trends in de gaten houden en de vragen die in de markt spelen naar waarde in kunnen schatten. Zo kwamen er steeds meer vragen over manuele (semi) permanente make-up.

Na links en rechts wat informatie ingewonnen te hebben, heb ik het hoogst aangeschreven instituut op het gebied van MPM gevonden en ben ik gestart met de studie. Het is een studie die onderverdeeld is in; wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Ik ben met de wenkbrauwen gestart, na een intensieve theoretische- en praktijkopleiding, met name de praktijk was in het begin best eng, ben ik 6 weken geleden geslaagd voor mijn diploma MPM wenkbrauwen.

Wat precies MPM is heb ik op de website uiteengezet. Ben jij ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, maak dan vrijblijvend een afspraak! Bij de eerste afspraak (intake) bespreek ik jouw wensen en bekijk ik de natuurlijke wenkbrauw. We bespreken waar je rekening mee moet houden voor de behandeling.

Bij de behandeling worden de wenkbrauwen ingetekend, net zo lang tot je helemaal tevreden bent. De pigmenten die gebruikt worden, worden zorgvuldig samengesteld en in overleg gekozen voor het meest optimale resultaat.

Indien je voor de feestdagen een optimaal resultaat wilt hebben, is het raadzaam om de komende weken een afspraak te maken.

Liefs Leonie.