Een heerlijk bruin kleurtje zonder de zon

 

 

We weten het allemaal, lekker bakken in de zon of onder de zonnebank is gewoonweg super slecht voor je huid. Maar toch willen we allemaal, en terecht, een lekker gezond bruin kleurtje. Het is een bewezen feit dat een stralende, gezonde en getinte huid een positieve invloed heeft op je houding en uitstraling.

Zelfbruiners

De meesten onder ons, inclusief ik zelf, hebben geen fijne ervaringen met zelfbruiners, drama’s met oranje vlekken of op sommige plekken donkerbruine strepen en dan heb ik nog niet eens over het storende ‘geurtje’ wat je met je meedraagt. Totdat ik kennis maakte met de tanning producten van Marc Inbane.

Marc Inbane

Toen ik de eerste keer de naam van Marc Inbane hoorde was ik er van overtuigd dat het een nieuw merk was uit Amerika of Engeland, maar je kunt je vergissen. Marc Inbane is een oerdegelijk Hollands merk met een hele bijzondere geschiedenis. Ingo, Bart en Nele hadden hun vlucht gemist en moesten op Schiphol wachten op een volgende vlucht. Het viel hun op dat er een groot verschil was tussen de terugkerende en vertrekkende reizigers. De uitstraling van de vertrekkende reizigers was wat bleekjes en gespannen en die van de terugkerende helemaal niet, zij waren ontspannen en zagen er gebruind en gezond uit. Zo ontstond er het idee om een natural tanning spray te ontwikkelen, die op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het hele jaar een vakantiekleurtje geeft. De naam Inbane zijn de beginletters van hun namen, INgo, BArt en NEle.

De producten

Tanning spray en tanning glove

De award-winning natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. De bruiningsspray is gemakkelijk zelf aan te brengen met de speciaal daar voor ontwikkelde tanning glove (handschoen/want) en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De glove is speciaal ontwikkeld om ook bij de moeilijk te bereiken plekken te komen. Het luxe product is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten waaronder aloë vera en ginkgo. De zelfbruiner is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

  • Gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray
  • Eenvoudig zelf aan te brengen
  • Droogt snel en zonder vlekken
  • Tot vijf dagen een egale en pure vakantiekleur, dus géén worteleffect
  • Geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam
  • Dermatologisch getest en vrij van parabenen

Tip: Verwijder eerst de dode huidcellen, met een scrubhandschoen of een lichaamsscrub. Let er wel op dat je geen scrub met olie gebruikt, want dit laat een vettig laagje achter op je huid waardoor de natural tanning spray minder goed pakt. Laat dus ook een rijke body lotion of body cream achterwege!

Perle de Soleil

Met Perle de Soleil zet dit premiummerk een volgende stap in self tanning. Dit revolutionaire product verandert je favoriete moisturizer in een natuurlijke zelfbruiner en is de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat. De druppels kunnen tijdens de bestaande huidverzorgingsroutine eenvoudig met elke dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème worden gemengd. De 4-voudige tanningtechnologie zorgt voor een op maat gemaakte en gezonde zonnige glow die niet te onderscheiden is van een echte zomerse teint. Een kleine waarschuwing, de bruine kleur biedt geen bescherming tegen de zon, dus ga je in de zon zitten dan is insmeren het credo! Perle de Soleil is luchtvrij verpakt; hierdoor zijn geen conserveermiddelen nodig die de houdbaarheid verlengen. De formule bevat natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor alle huidtypes. Daarnaast is Perle de Soleil dermatologisch getest, vegan en vrij van parabenen. Dankzij het gebruiksvriendelijke doseersysteem verspil je geen druppel.

Nu het mooiere weer is begonnen, kan je direct met een mooi bruin kleurtje naar buiten!

Groetjes Leonie